Materiální vybavení Domova

V nových pavilonech po dokončení REKO (přelom 2025/2026) budou všichni klienti ubytování ve svých 1L pokojích s vlastní koupelnou s umyvadlem, sprchovým koutem se sedátkem, WC.

Párům manželským či jiným pak budou sloužit 4 x 2L pokoje, taktéž s vlastní koupelnou. Klientům, kteří netvoří pár, budou tyto 4 dvoulůžkové pokoje sloužit pak jen tehdy, jestliže klient vyjádří zaznamenaný souhlas s ubytováním ve dvoulůžkovém pokoji, nebo v případě, že klient sice souhlas nevyjádřil, ale jedná se o odůvodněnou provozní potřebu Domova (momentální nedostatek jednolůžkových pokojů, opravy aj.); užívání dvoulůžkového pokoje je pak pouze dočasné.

Krom vlastní koupelny bude mít klient na každém patře/odd. k dispozici centrální koupelnu, na C1 pak i s masážní ARJO vanou. Jídelny, klubovny, společenské místnosti, terasy, kuřárna s terasou, tělocvična se zázemím pro fyzio provoz, nový tabletový gastro provoz …atd., atd….a krom toho nádherné výhledy na severní straně do nejdeckého údolí. To nás a klienty čeká od roku 2026.

K 1.4.2024 celková kapacita Domova 72 lůžek. To je i kapacita pro dobu masivní rekonstrukce, kterou Domov nyní prochází. Rekonstrukce je plánována do konce roku 2025.

Děkujeme za pochopení.