Komise přehlídky Stavba roku 2024 na MATYÁŠI

Z FB radního RKK pro věci sociální Mgr. Roberta Pisára, najdete i na ,,fejsu” Domova: 
Porota celorepublikové přehlídky Stavba roku 2024 v pondělí navštívila náš Domov se zvláštním režimem MATYÁŠ  v Nejdku, p.o. Porotu, které předsedá prof. Ing. arch. Zdeněk Jiran, k nám přivezla Ing. arch. Marie Špačková, ředitelka Nadace pro rozvoj architektury a stavitelství, za pořadatele soutěže. Prohlédli jsme si společně nově zrekonstruovaný pavilon C a spojovací krček BC, které už jsou využívány v rámci I. etapy rekonstrukce.
Průvodcem nám byli ředitelka JUDr. Zuzana Blažková a autor projektu Ing. arch. Břetislav Kubíček.
Porota objíždí všech 116 staveb přihlášených do této soutěže v rámci celé ČR, aby mohla vybrat nominované stavby na nominační večer, který se uskuteční 2. září 2024 v Dopravní hale Národního technického muzea v Praze na Letné od 19:00.
Slavnostní galavečer Stavba roku 2024 proběhne 8. listopadu 2024 od 20:00 v RUDOLFINU v Praze.
Pokud by někoho tato pozoruhodná stavba zajímala více, další foto a video najdete na https://www.stavbykarlovarska.cz/…/humanizace-socialni….
Všem, kdo se na projektu podílí, děkuji! Držím palce, ať k mému poděkování dostanou i ocenění od odborníků.
Děkuji také všem zaměstnancům ve službě, kteří zvládají péči ve ztížených podmínkách. Prosím, vydržte nám, abyste na začátku roku 2026 už mohli pracovat v nejmodernější pobytové službě Karlovarského kraje.
Předchozí článek
Následující článek