Aktualita ze dne 24.12.2016

Štědrý den na MATYÁŠI. 

Každý dar, i sebemenší, je ve skutečnosti veliký, byl-li dán s láskou.

Pindaros


Vážení a milí dárci, jste prostě skvělí. Váš zájem, množství milých a ochotných lidí, kteří chtěli potěšit dárečkem klienta/klienty Domova nás – upřímně – zaskočil.

Obyvatel Domova, kteří skutečně nikoho nemají, je jen část – jejich přání jsme vám prezentovali a vy jim, tedy konkrétně tomu ,,svému" klientovi, poslali vánoční dárek. Často už krásně zabalený a oslovením s přáním opatřený. Všem vám patří velký dík. 

Protože se nakonec i s přespěním zaměstnanců Domova, mezi nimiž se našla řada ,,Ježíšků", dostalo s nějakou tou maličkostí na téměř každého ze 105 obyvatel Domova, užili si klienti letošního Štědrého dne náramně. Samozřejmě nešlo jen o dárečky, ale i o dobré jídlo, cukroví a především vzájemnou pospolitost, pohodu, sváteční náladu a to všechno, co k vánocům patří. 

Pro dárce a nejen pro ně FOTO ZDE


Děkuji všem,  dárcům i sloužícím zaměstnancům Domova, kteří se snažili zpříjemnit pobyt a udělat radost seniorům, z nichž mnozí by rádi trávili čas vánoční se svou rodinou, ale intenzita a povaha péče o ně to prostě neumožňuje. 

Jsem přesvědčena, že shora uvedenému citátu dostává se naplnění právě na sklonku života, v době, kdy je člověk sužován nejrůznějšími zdravotními neduhy, pocitem osamělosti a u nás ještě absencí blízkých. 

Speciálně děkuji dorostencům 🙂 z 9.A ZŠ Karlovarská, kteří klienty obdarovali košem plným výtvarných pomůcek a novým živým přírůstkem – krásným morčetem, který si už zvyká na nový ,,bejvák" na klubovně. 


Vážení a milí spolupracovníci, přátelé Domova, dárci, blízcí našich klientů děkujeme vám za váš zájem a přejeme vám jen to dobré v roce 2017. 

ředitelka Domova 


Předchozí článek
Následující článek