Aktualita ze dne 11.12.2014

Advent na MATYÁŚI – 27.11. – 9.12.2014

Beseda s myslivcem. Pozdně listopadové odpoledne nám zpříjemnil pan Zdenek Pospíšil, myslivec,  a jeho lovecký pes Art. Pan Pospíšil nám povyprávěl  o lesní zvěři žijící ve zdejší lokalitě. Přinesl s sebou své lovecké trofeje i zbraně, které jsme si mohli nejen prohlédnout, ale i osahat. Beseda se velmi vydařila, byla příjemná, ale i velmi zajímavá a poučná a my jsme moc rádi, že nám pan Pospíšil přislíbil další setkání. Budeme se těšit na něj i na Arta. Foto zde.

Mikulášská zábava. ….a je to tu zas. Mikuláš, anděl a čert a již tradiční Mikulášská zábava. K tanci i poslechu výtečná živá hudba pana Zumra, dárečky  a laskominy od Mikuláše, dobrá nálada. Děkujeme panu Zumrovi a tentokrát i dobrovolným nejdeckým hasičům, kteří spolu s personálem a klienty vytvořili pohodové  mikulášské odpoledne. Foto zde.

Zdobení perníčků. Jak jinak si připomenout vánoční tradice, než zdobením perníčků. Za pomoci naší kolegyně Andrei Nováčkové, která perníčky napekla, jsme se pustili do příjemné, tvořivé a voňavé práce. Při poslechu vánočních koled  šla klientům práce pěkně od ruky. Perníčky jak od profesionálů teď zdobí celý Domov a dotvářejí vánoční atmosféru. Foto zde.  

Předchozí článek
Následující článek